На Рівненщині укриття облаштували в інституті післядипломної педагогічної освіти

26.11.2022 15:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

 

Про навчання під час війни, укриття в закладах освіти, охорону праці, пожежну та техногенну безпеку говорили під час колегії Департаменту освіти і науки Рівненської облдержадміністрації.

null

Присутні на колегії оглянули укриття Рівненського інституту післядипломної педагогічної освіти. Ректорка інституту, депутатка Рівненської обласної ради від "Батьківщини" Алла Черній (на фото) розповіла, що нині в інститутському гуртожитку проживає майже сотня ВПО. Укриття облаштовували і під дитячі потреби в тому числі.

null

Напередодні в сховищі обладнали санвузол та покращили вентиляцію. Також зробили відпочинкову, розвивальну та ігрову локації, встановили автономний генератор.
 
null

"Сьогодні освіта змушена працювати в непростих умовах за відсутності електроенергії, ризику ракетних ударів. Але я рада зазначити, що працівники нашої галузі згуртовані і націлені на працю і на результат", - Алла Черній.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews