Рівняни мають змогу пройти курс домедичної допомоги: де та коли

01.12.2022 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
Вже цієї суботи та неділі рівняни можуть здобути нові та дуже необхідні в наш час знання з надання домедичної допомоги. Заняття будуть проводити фахові інструктори Рівне-ТАКМЕД.
 
Сьогодні не можна бути в безпеці в жодному куточку України із-за ракетних обстрілів рашистів. І ми готуємось, заготовлюючи продукти, воду, купуючи ліхтарики та інше і здригаємося, від чергової звістки про влучання в лікарню, приватний будинок, торговий центр.
 
А чи замислювались ми про те, що відбувається далі? Вибухова хвиля, пил, в усі сторони лятять уламки, і не тільки ракети, але і скла, будинку, металу і крики, пил, поранені, паніка. А що будете робити в цій ситуації Ви? Ви готові? Цьому вчать на курсах домедичної допомоги в надзвичайних ситуаціях, який відбудеться цими вихідними в Рівному.
 
Друзі, пропонуємо Вам взяти участь в одноденному тренінгу, який проводитимуть для цивільних осіб інструктори Рівне-ТАКМЕД 3 та 4 грудня у Рівному.
 
Умови участі у тренінгу - ваш донат! (від 500 грн.)
Всі зібрані кошти спрямуємо на вкрай необхідну річ для наших мужніх воїнів - ГЕНЕРАТОР для одного з розвідувальних батальйонів, що несуть службу в найгарячіших ділянках фронту.
Взявши участь у тренінгу, Ви здобудете знання і навички, що рятують життя, та внесете свій вклад у Перемогу!
 
Отже, якщо Вас зацікавила наша пропозиція, Вам необхідно:
 
1. Заповнити Google-форму за посиланням нижче
2. Перерахувати суму від 500 грн. з поміткою "генератор + Ваше прізвище" на картку
4149 4998 0941 3949
/Тетяна Іващук/.
Тривалість курсу 7-8 годин.
Адреса та інші деталі проведення будуть надіслані учасникам після реєстрації.
Поспішайте - кількість місць у групах обмежена. Попередня реєстрація та донат - обов'язкові!
Телефони для довідок:
+380 98 463 5416 Алла
+380 96 804 0619 Тетяна
 
Пресслужба Рівнеради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews