«Незламні»: у Рівному представлять симфонічну поему

01.12.2022 13:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
У залі камерної та органної музики Рівненська обласна філармонія грудня відбудеться новий мистецький проєкт. Глядачам представлять симфонічну поему «Незламні».
 
Це чергова творча колаборація артистів різних жанрів. У супроводі Академічного камерного оркестру Рівненської обласної філармонії свої вірші читатимуть Андрій Пермяков та Ірина Баковецька.
 
Участь у проєкту також візьме джазовий квартет Ігоря Закуса та спеціальний гість Іван Падуар (Бельгія).
До програми «Незламні» увійшли твори для симфонічного оркестру і джазового квінтету від кращих українських оркеструвальників. Унікальне музичне звучання доповнять вірші українських поетів, написані в перші місяці війни.
«Це велике музичне полотно, залите поезією українських поетів про героїчну боротьбу українського народу за свою свободу в загарбницькій війні росії проти України, музично-поетичне зображення шляху українців до перемоги», - йдеться в повідомленні організаторів.
Квитки на мистецький захід можна придбати в касі органного залу та за номером телефону:
+38096 780 05 72
 
null
Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews