Управління СБУ в Рівненській області повідомило про підозру зраднику України

02.12.2022 16:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
Управління СБУ в Рівненській області повідомило про підозру зраднику, який перейшов на бік ворога та очолив окупаційні органи влади на Луганщині.
 
Співробітники СБУ регіону продовжують здійснювати системну роботу із нейтралізації внутрішніх загроз державній безпеці України та активно виявляють колаборантів й зрадників.
 
Зокрема, в ході слідчо-оперативних дій повідомлено про підозру в державній зраді ворожому поплічнику. Ця особа добровільно погодилася співпрацювати з ворогом та вступила до незаконного збройного формування «лнр». За це окупаційна влада призначила його керівником одного з підрозділів у «министерстве чрезвычайных ситуаций «лнр».
 
Наразі він продовжує виконувати їхні злочинні накази.
 
За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури, вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 111 КК України (Державна зрада).
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews