Рівненська обласна бібліотека для дітей створила власну збірку «Тато читає»

06.12.2022 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Цьогоріч в КЗ «Рівненській обласній бібліотеці для дітей» впродовж 20 тижнів тривав марафон татусевих читань «Тату, почитай!». Участь в ньому взяло 22 татусі –  військові Збройних Сил України, відомі особи Рівненщини, керівники області, міста та багатодітні тати.

Впродовж цього марафону дитяча бібліотека у співпраці з Всеукраїнською ініціативою «Додай читання» залучили письменницькі сили Рівненщини та створили художню збірку для родинних читань «Тато читає».

Її було презентовано в переддень Дня захисників та захисниць. А вчора напередодні відзначення Дня Збройних Сил України у дитячій бібліотеці відбулося урочисте вручення перших збірок. Благодійні книжечки отримали представники перинатального центру, Оржівська військова частина, ОК «Захід» та молоді сім’ї, які чекають на діток.

 

Також в ході заходу було нагороджено учасників Всеукраїнського конкурсу із правового просвітництва «Конституція для всіх: і великих і малих».

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews