Команда Романа Іванісова передала автомобіль для потреб медиків Бабинської громади на Рівненщині

10.12.2022 20:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Попри війну, громади Рівненщини живуть своїм звичайним життям, і є потреби, які не слід втрачати з поля зору. Зокрема, мова про медицину та освіту. Одним із елементів такої уваги до соціальних потреб мешканців територіальних громад є комунікація з народними депутатами від Рівненщини, котрі допомагають місцевому самоврядуванню тримати зв'язок з міністерствами та іншими органами центральної влади, роблять депутатські запити та сприяють тергромадам у вирішенні нагальних та перспективних питань.

У Романа Іванісова, народного депутата України, члена Антикорупційного комітету Верховної Ради України, вже традиційно така комунікація доповнюється ще й допомогою за принципом «є питання – треба його вирішити».

Ще наприкінці літа до народного депутата звернувся голова Бабинської громади Володимир Бойко з проханням про допомогу. Авто, яке належало громаді і було закріплене за медиками, віддали на потреби наших військових. Тому зв’язок із ФАПами, які знаходяться на суттєвій відстані один від одного, ускладнився.
 
Цього тижня Роман Іванісов під час робочої поїздки в округ передав автомобіль (на фото) для медиків Бабинської громади. Авто придбали в Європі, довели до ладу та укомплектували усім необхідним завдяки команді нардепа та його друзям.
null
Андрій Тишков, головлікар Центру первинної медико-санитарної допомоги, задоволений таким подарунком. Каже, що відтепер і лабораторні дослідження будуть опрацьовуватися швидше, і медична допомога у ФАПах надаватиметься більш оперативно і злагоджено.
 
Роман Іванісов висловив свою вдячність  Володимиру Іванову, підприємцю з Березного, Вадиму Мазуру та його партнерам по КМ Energy, голові Олександрійської ОТГ Олександр Гуц, підприємцю з Рівного Андрію Давидюку та членам команди народного депутата за реалізацію ще однієї доброї справи для громад округу.
 
 
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews