На сесії Дубенської міськради розглянули ряд суспільно важливих питань, - Батьківщина

14.12.2022 13:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Зокрема, ухвалили питання перейменування 45 вулиць та провулків, що пов'язані з росією та радянським минулим. Пропозиції назв від Наталії Іваницької ("Батьківщина") - Незламності та Українського Відродження.

Ми також ініціювали встановлення пам’ятної дошки на честь нашого героя Андрія Хижняка. Дошку буде встановлено на фасаді Дубенського ліцею №2, де він навчався.

null
Фото з мережі Інтернет
null

Після війни роботу щодо перейменувань на честь українських воїнів буде систематизовано. Будуть розглянуті всі запити родичів загиблих героїв.

Напередодні новорічних та різдвяних свят депутати Дубенської міської ради ухвалили рекомендаційне звернення до громади щодо звершення богослужіння за чином свята Різдва Христового 25 грудня 2022 року (святкування по-новому).

Депутатський запит та проект рішення напередодні подала Наталія Іваницька, депутатка Дубенської міськради від "Батьківщини": щодо скасування рішення виконкому про благоустрій на території церкви московського патріархату (Релігійна громада "Архангело-Гавриїлівська Парафія Української Православної Церкви"). Жодних поступок, підтримки, сприяння МП у будь-якій формі та проояві!

Дякуючи порозумінню у владі, проект насправді був скасований ще напередодні сесії!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews