У Рівному діток з Маріуполя зустрів Святий Миколай

15.12.2022 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Центр підтримки переселенців «ЯМаріуполь-Рівне» за підтримки голови Рівненської обласної ради Андрія Карауша організував «Зустріч зі Святим Миколаєм» в одному з дитячих розважальних центрів міста.

На свято завітали кілька десятків діток та батьків з Маріупольської громади. Вони послухали історію про Чудотворця та дізналися про його дива. А також мали нагоду поспілкуватися з самим Святим Миколаєм: читали йому вірші, дарували малюнки, робили спільні фото.

Також для діток організували ігри з аніматорами. А розважальний центр  - безкоштовне відвідування всіх локацій.

Як розповів керівник центру «ЯМаріуполь-Рівне» Богдан Дужик, з 11 листопада, відколи заклад офіційно відкрився, тут зареєстрували 149 дітей віком до 18 років. За підтримки місцевої влади усі вони отримують різнопланову допомогу та підтримку. Більшість з дітей вчаться у місцевих школах та відвідують дитсадки, з ними працюють психологи, влаштовують цікаве та змістовне дозвілля.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews