«Марафон добра» завітав у Клевань (ФОТО)

15.12.2022 16:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

популярне


Директорка КЗ «Клеванська спеціальна школа № 1 І-ІІІ ступенів» Рівненської обласної ради Євгенія Фалко дбає не тільки про дітей закладу, але й про переселенців, яких за час війни прийняли понад сотню.
  
Підтримують очільницю закладу в добрих справах і благодійники. Так, команда народного депутата України Романа Іванісова в рамках «Марафону добра» відвідала Клеванську спеціальну школу № 1. 
«Через війну цього року додалася ще одна вразлива категорія українців, яким теж потрібна наша увага. Жителі Рівненщини, які прихистили вимушених переселенців і дбають про найнеобхідніше для них, для мене - люди з великим серцем», - каже Роман Іванісов.
Нині на території закладу проживають близько 60 людей з Маріуполя, Сєвєродонецька, Слов’янська, Лимана, Херсона і Краматорська. Звісно, що, окрім житла, є й щоденні потреби, і самотужки задовольнити їх дуже важко. Про це пані Євгенія поспілкувалася з командою нардепа. Роман Іванісов під час відвідин Клеваня поспілувався з учнями закладу та з переселенцями:
«Учора я приїхав у Клевань відвідати переселенців. З командою привезли багато фруктів і продуктів харчування. Подякував цим людям за їхню витримку, сміливість, за те, що разом з усією Україною вболівають за якнайшвидшу нашу Перемогу, привітав із святами, що наближаються.
Завдяки потужній комунікації між мною, моїми помічниками, головами громад і жителями мого виборчого округу, ми можемо вирішити і вирішуємо багато проблем.
Переселенці кажуть, що були вражені добрим ставленням до них і самої Євгенії Фалко, і усіх місцевих жителів. Наш візит теж став для них приємною несподіванкою. Люди розповідають, що вже замислюються залишитись на постійне проживання на Рівненщині, бо повертатися нема куди – домівки знищені ворогом. Ось така жахлива реальність. Але я вірю в те, що гостинність Рівненщини дозволить нашим співвітчизникам з тимчасово окупованих територій дійсно відчути себе членом великої української родини!»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews