Депутат міськради від «Батьківщини» вимагає ввімкнути рівнянам ліфти

16.12.2022 13:08   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Увімкнути ліфти - вимагає депутат Рівненської міськради Олександр Нестерук. Депутат від "Батьківщини" розповів, що до нього з цим уже наболілим проханням постійно звертаються місцеві мешканці. Нагадаємо, вчора відбулося засідання пленарне засідання сесії Рівненської міськради. Депутати від «Батьківщини» напередодні вивчали звернення громадян, працювали в комісіях та готували рішення стосовно важливих для громади питань.

Для жителів верхніх поверхів багатоквартирних будинків непрацюючі ліфти - неабияка проблема. Потрібно також врахувати потреби осіб з інвалідністю, - вважають у місцевому осередку "Батьківщини".  Зразком розв’язання проблеми може бути приклад інших громад.

З цього, втім, виходить питання чіткого планування графіків відключень. "Якби вмикали і вимикали світло згідно з графіком, то і проблеми би не було", - зауважив Олександр Нестерук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews