Дітки із села Шубків на Рівненщині отримали подарунки від благодійників

19.12.2022 10:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

популярне


Народний депутат від Рівненщини Роман Іванісов написав сьогодні після чергового нападу рашистських дронів на Київ: "Святий Миколай закидав людей подарунками і золотом, а рашисти - ракетами. Святий Миколай дарував діткам радість, а рашисти вбивають наших дітей. Такі дії окупантів не мають нічого спільного зі справжньою вірою… Але хай би що не робили нелюди, їм не вдасться зіпсувати нам свято, бо любов і віра - в нашому серці!"
 
null
На фото - дітки з Шубкова, Білокриницької громади Рівненщини. Учора після ранкової служби отець Роман привітав діток своїх парафіян з Миколайчиком. Традиційно вже четвертий рік поспіль команда Романа Іванісова відправляє подарунки до Свято-Покровського храму, де для діток роблять чудове свято до дня Святого Миколая.
 
"Сьогодні в молитвах до Миколи Чудотворця звертаємося про охорону і допомогу нашим воїнам, здоров‘я нашим діткам, перемоги й миру в Україні!", - пише Роман Іванісов.
 
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews