Гуманітарна допомога з Рівненщини для деокупованої Харківщини

20.12.2022 14:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Книжки на Миколая - з таким гаслом вчора в Острозі збирали гуманітарну допомогу та українську літературу для школярів деокупованого селища Старий Салтів на Харківщині.

До акції «Разом» від Національного університету «Острозька академія» долучилася заступниця голови ВРУ, народна депутатка від партії «Батьківщина» Олена Кондратюк.

"У ці важкі і темні часи, почасти без світла – не маємо втрачати надії та віри в добро!
Це нагода знову відкрити для себе читання – для себе і для дітей. Адже хочеться, щоб наші діти зростали на гарних книжках українською мовою, були освіченими і розумними. На тих книжках, що дарують радість, захоплення та цікаві відкриття. Дають дітям надію, віру в силу добрих вчинків та справедливості, в перемогу світла над темрявою, добра над злом", – розповіла Олена Кондратюк.

Олена Кондратюк придбала і передала дітям чотири десятки книжок від себе особисто. Серед книг: «Знай Наших» Юрія Журавля, «Дитячий кобзар» та чудові різдвяні історії від «Видавництва Старого Лева».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews