Президент України Володимир Зеленський виступив із щорічним посланням до Верховної Ради

29.12.2022 08:49   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
«Україна обов’язково переможе», - ці слова потрібні сьогодні всім українцям і всьому світові, і вони прозвучали від нашого Президента. За його словами, те, що ще рік тому здавалося неможливим, сьогодні стає реальністю. Це і повернення з окупації наших земель, коли це комусь здавалося фантастичним, і отримання Україною системи ППО Патріот, і багато інших речей.
null
Дуже мотивуюча промова Президента, - так написав на своїй фб-сторінці Валерій Іванісов, народний депутат України від Рівненщини. -  У ній йшлося про силу і міць наших воїнів, про міжнародну допомогу від країн-партнерів України, про нашу єдність, про нашу вітчизняну легендарну зброю, про невідворотність покарання Росії і створення Міжнародного трибуналу, про справедливість, повернення додому наших громадян, про майбутнє, велике майбутнє нашої країни.
 
«Якщо хтось спробує зіграти проти незалежності України – політичної, економічної чи духовної незалежності, – ми будемо відповідати миттєво і жорстко», - наголосив Президент.
На засіданні також були присутні уряд, головнокомандувач Валерій Залужний, іноземні дипломати, а також родини загиблих військових. Після завершення виступу Президента відбулося вручення державних нагород українським військовим.
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews