Підготовка до оборони Рівненщини залежить від кожної громади, - Віталій Коваль

29.12.2022 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

У Рівненській ОВА обговорили підтримку оборонної галузі. Начальник ОВА Віталій Коваль вкотре наголосив кожному очільнику громади на важливості допомоги військовим. Адже захист міста Рівного та південних територій починається з півночі області.

Підготовка до оборони Рівненщини залежить від кожної громади.

«Натомість частина громад прийняла бюджет на 2023 рік без врахування коштів на заходи оборони. В наказовому порядку переглянемо ці бюджети на початку нового року. Кожна транзакція буде поставлена на контроль департаменту фінансів Рівненської ОВА і голів районних військових адміністрацій. Ні одна гривня не піде на бруківку, благоустрій чи інші речі, поки не буде забезпечена підтримка обороноздатності», - зазначив Віталій Коваль.

Очільник області вкотре нагадав, що в країні досі триває війна. Тому сьогодні кожен має включитися максимально і робити на своєму місці все задля спільної мети.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews