У Рівному термомодернізували один із дитсадків

05.01.2023 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Завдяки участі в інвестиційному проекті міжнародної фінансової організації НЕФКО у Рівному термомодернізували дитячий дошкільний заклад №14. Це один з трьох садочків нашого міста, які були включені в проект НЕФКО. В двох інших опоряджувальні роботи ще тривають. Загальна вартість гранту на реалізацію проектів - 1.2 млн. євро.

- Роботи з термомодернізації передбачають повне  утеплення будівлі: стіни, фундамент і дах. Окрім утеплення будівлі, в рамках проекту, виконується також зовнішнє опорядження фасадів та освітлення, - розповів заступник міського голови Рівного Ігор Кречкевич.

За словами завідувачки господарством ДНЗ, станом на зараз використання газу в закладі вже зменшилося вдвічі в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, що підтверджує ефективність термомодернізації. Отож, будемо продовжувати подібні проекти в нашій громаді.

Проекти НЕФКО - це чудова можливість залучення позабюджетних коштів задля покращення енергоефективності і в подальшому суттєвої економії на опаленні. 

Пресслужба Рівнеради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews