Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль узяв участь у безпековій нараді з Володимиром Зеленським

12.01.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Віталій Коваль учора взяв участь у безпековій нараді під головуванням Президента України Володимира Зеленського. Про це він розповів у себе на сторінках в соцмережах.

Говорили, зокрема, про щоденну роботу із будівництва протитанкових ровів та фортифікаційних споруд на прикордонних із республікою білорусь територіях. Про постійні тренування військовослужбовців, прикордонників, добровольців та готовність місцевого населення до супротиву.

Окрема тема – захист та надійна робота Рівненської АЕС. Це питання на особливому контролі. Наша «атомка» захищена, як ніколи.

- Вже 322 дні ми готуємо «поліський котел» для ворога. Аби він навіть і не подумав відкрити ще один фронт на півночі Рівненщини розуміючи, що напад з боку білорусі – це дорога в один кінець.

Дякуючи синергії обласної, місцевих та центральної влади, обороноздатність нашого регіону посилюється щодня. Ми точно вистоїмо та дамо відсіч. «Русская береза» у поліському сосновому лісі не виживе, - наголосив начальник РОВА Віталій Коваль

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews