Літературна премія імені Анатолія Криловця: на Рівненщині оголошено прийом заявок

18.01.2023 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Національною спілкою письменників України спільно із Рівненською організацією НСПУ оголошується прийом заявок на здобуття літературної премії імені Анатолія Криловця.

Заявки приймаються до 10 лютого 2023 року у електронному вигляді на  е-mail: krilovets.premia@gmail.com та/або у паперовому виді за адресою: Укрпошта, відділення Рівне-28, поштовий індекс 33028, із позначкою «до запитання», або Нова Пошта, відділення №2 (Люліч Валентина Анатоліївна, тел. 0733268379, оплата здійснюється за рахунок відправника).

Премія присуджується з метою популяризації та підтримки талановитих українських письменників за вагомі твори високого ліричного змісту та звучання в номінаціях: «Любовна лірика» та «Філософська лірика».

Премія присуджується щороку 20 лютого до Дня народження поета Криловця Анатолія Оленксандровича.

Переможці нагороджуються грошовою премією та дипломом.

Щороку присуджується премія лауреатів першого, другого та третього ступенів у кожній з номінацій.

Вимоги до творів та перелік документів, що подаються на здобуття Премії.

На здобуття Премії висуваються нові оригінальні твори авторів або колективу авторів, опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді упродовж останніх трьох років (окремою збіркою, у альманахах, на літературних сайтах тощо).

На здобуття Премії не висуваються твори, які вже були відзначені іншими преміями або державними нагородами.

Пропозиції щодо претендентів на здобуття Премії подаються до Організаційного комітету з присудження Всеукраїнської літературної премії імені Анатолія Криловця творчими спілками, асоціаціями, літературними об’єднаннями, національно-просвітницькими товариствами, редакціями періодичних видань, а також окремими літераторами.

На здобуття Премії подається клопотання щодо присудження Премії у довільній формі, до якого додаються:

– коротка характеристика твору, довідка про автора (авторів) твору – біографічні відомості: прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, контактний номер телефону, адреса електронної пошти чи іншого засобу зв’язку;

– творча характеристика претендента;

– письмова згода претендента (претендентів) на висунення його твору на здобуття Премії;

– копії документа, що посвідчує особу претендента;

– письмова згода претендента (претендентів) на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

– примірник твору у завершеному друкованому вигляді та/або у електронному вигляді;

– до зазначеного переліку можуть бути додані інші документи, що підтверджують професійні якості претендента.

Вік претендентів необмежений.

У разі виникнення питань можна звертатися за телефонами: 0679447525, 0733268379 (Валентина Люліч) або на електронну пошту конкурсу.

За матеріалами Української літературної газети


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews