Автопарк Рівненської обласної лікарні поповнився новим транспортом зі США

26.01.2023 09:12   Джерело: RvNews
Автор : Олекса Мирожит
 

Сучасну «швидку» з Америки отримала Рівненська обласна клінічна лікарня імені Юрія Семенюка. Це вже другий такий автомобіль у рамках співпраці керівництва області та представниками медичної спільноти США.

Автівку привіз Віце-президент із зв'язків з урядом католицької медичної організації OSF HealthCare Кріс Менс. Авто завантажене гуманітарною допомогою лікарського призначення.

«Щиро захоплююсь такими друзями. Приємно, що допомога не разова, а постійна. Ведемо перемовини і про пожежні авто, потреба у яких є нагальною. Продовжуємо налагоджувати ефективну допомогу з Америки», - зазначає начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль , який зустрівся із волонтерами.

За поданням начальника ОВА, Крісу Менсу вручили подяку від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного – за допомогу та сприяння війську, а також український прапор із підписом командувача військ ОК «Захід» Сергія Літвінова.

Нагадаємо, перша зустріч начальника Рівненської ОВА Віталія Коваля з Крісом Менсом відбулася ще у квітні минулого року, а вже у жовтні в Україну надійшли 7 автомобілів швидкої допомоги, один з яких залишився в обласній лікарні.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews