Юлія Тимошенко зустрілася з Генеральним секретарем Глобального союзу IndustriALL Global Union

28.01.2023 10:55   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

24-26 січня вересня делегація народних депутатів від партії «Батьківщина» відвідували Женеву з гуманітарною місією для зустрічей з представниками МОП ООН, профспілками і європейськими гуманітарними неурядовими організаціями.

У рамках робочого візиту до Женеви Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко провела зустріч з Генеральним секретарем Глобального союзу IndustriALL Global Union Атле Хоє.

null
Фото ВО "Батьківщина"

Йшлося про соціальну та гуманітарну ситуацію в Україні, яка склалася через війну росії проти нашої держави. У цьому зв’язку Юлія Тимошенко та Атле Хоє обговорили співпрацю у наданні гуманітарної допомоги народу України, відповідно до потреб у цій сфері.

«В цей нелегкий час для українців ви продовжуєте допомагати нашому народові. Ми щиро вдячні вам за турботу. На жаль, через злочинні дії кремля все більше і більше людей потребують такої підтримки», – наголосила Юлія Тимошенко.

Натомість Атле Хоє запевнив, що його організація продовжить допомагати тим українцям, які цього потребують: "У цей час усі небайдужі мають бути разом з вами. Народ України захищає демократичний світ, і ніхто не має залишатися осторонь".

У зустрічі також брали участь заступник Голови партії «Батьківщина», перший заступник голови Комітету ВРУ з питань зовнішньої політики Григорій Немиря, народний депутат від партії «Батьківщина» Михайло Волинець та заступник Генерального секретаря IndustriALL Global Union Кемал Озкан.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews