Народний депутат від Рівненщини Роман Іванісов долучився до благодійної допомоги Миколаївщині

29.01.2023 12:22   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Народний депутат України від Рівненщини, член Антикорупційного комітету ВРУ Роман Іванісов разом із Благодійним фондом «Впевненість України» передали Миколаївській області облаштований всім необхідним реанімобіль, медичне обладнання та медикаменти. Також від фонду передали теплі речі для малозабезпечених та тимчасово переміщених осіб.
null
Фото з мережі Інтернет
"Підтримка регіонів, які найбільше потерпають від атак ворога, сьогодні дуже важлива. Всі разом маємо допомагати один одному вистояти у цій війні. Тому колаборуємось разом з волонтерами, благодійниками, представниками інших гілок влади. І шукаємо, купуємо, допомагаємо. Разом із заступником Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Сергієм Власенком, директором благодійного фонду «Впевненість України» Артемом Попсуєм та засновниками фонду Оленою Розумною і Дмитром Куриним передали начальнику Миколаївської ОВА Віталій Кім - голова Миколаївської ОДА реанімобіль. Каже, що для медичних закладів Миколаївщини це суттєва і важлива", - сповістив Роман Іванісов на своїй сторінці у ФБ.
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews