Рівненщина продовжує працювати над обороною прикордонної території

08.02.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Учора начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль разом із заступниками та військовими виїхав на передові позиції – першу та другу лінії оборони регіону. Там керівник області провів нараду із військовими інженерами, де обговорили питання укріплення бойових позицій.

«Вже маємо передовий досвід ЗСУ. Відповідно до нього вносимо певні корективи в елементи захисних конструкцій. Звертаємо увагу і на особливості ландшафту. Адже нашій області притаманна велика кількість водойм. Розуміємо ці особливості і обороноздатність регіону будуємо за новим принципом», - зазначив Віталій Коваль.

За результатами поїздки накреслили дорожню карту та визначили відповідальних за роботи з укріплення. Розподілили зони відповідальності між громадами та підприємствами.

Як наголосив Віталій Коваль, сьогодні весь військово-промисловий комплекс Рівненщини працює на обороноздатність. А спільна ініціатива тергомад, у вигляді оборонного бюджету, цьому сприяє.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews