Дубенські волонтери «Батьківщини» допомагають херсонцям

15.02.2023 14:37   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Третя цього року партія допомоги самотнім людям похилого віку на Херсонщині дісталась адресатів. Організувала збір депутатка "Батьківщини" в Дубенській міській раді Наталія Іваницька.

На початку року депутатка робили закупи власним коштом, вдруге та нині до неї долучилися інші волонтери. Закупівлям сприяли колектив Дубенського ліцею №3, Будинок дітей та молоді Дубенської міської ради, Садочок «Малятко».

null

Цього разу продукти та засоби гігієни купували разом з колективами Управління освіти Дубенської міської ради та Комунальної установи "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Дубенської міської ради.


"Потрібно подбати про самотніх людей, а також матерів, що втратили роботу та мешкають у Херсоні, оскільки ми розуміємо, в яких складних обставинах вони перебувають", - розповіла Наталія Іваницька. Планує регулярно доставляти допомогу і надалі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews