Маємо хороші результати у розслідуванні військових злочинів, - Віталій Коваль про Рівненську прокуратуру

17.02.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Учора начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль взяв участь в координаційній нараді керівників правоохоронних органів. Очільник області відзначив те, що на початку повномасштабного вторгнення спільно вдалося зупинити спроби самосуду в регіоні. Попри війну на Рівненщині збережено верховенство права.

«Маємо хороші результати і в одному з найважливіших напрямків – розслідуванні військових злочинів. Приємно, що тут досвід Рівненської прокуратури – один із кращих в Україні. Наприклад, робота з наслідками ракетних ударів, формування бази військових злочинів, викриття схем з гуманітарною допомогою. Все це вже масштабували на інші регіони», - прокоментував Віталій Коваль.

Керівник області звернув увагу правоохоронців на земельні оборудки та незаконні закупівлі. Також акцентував на детінізації праці та лісової сфери. Віталій Коваль наголосив, що важливо взяти на особливий контроль і питання ухиляння від мобілізації.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews