У Рівному фіналісти конкурсу «Учитель року-2023» отримали нагороди

22.02.2023 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

За звання кращого з кращих вчителя Рівненщини змагалися педагоги з предметів захисту України, початкової освіти, фізичної культури та основ здоров’я.

Сьогодні переможцям вручили відзнаки та сертифікати на премії, а це близько 15 тисяч гривень. Кошти за перемогу закладені в обласній програмі розвитку освіти.

«Освітяни Рівненщини – люди, які горять своєю працею і несуть світло. Сьогодні вони не просто вчителі – вони наставники, ментори, люди, які формують нову націю. А українські школи стали Пунктами Незламності для всієї країни. Адже повернувши дітей 1 вересня в заклади освіти, ми зробили те, чого не очікував ворог. Ми, по суті, запроектували Перемогу», – сказав начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Нагадаємо, що загалом до участі у цьогорічному конкурсі долучилися 78 педагогів Рівненської області. Відбірковий етап визначив 16 переможців у кожній з номінацій, які змагалися за звання кращих.

Під час конкурсу освітяни демонстрували знання із предмета, вміння володіти сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями, а також сучасними методами, прийомами, формами і засобами навчання.

Найпопулярнішою цьогоріч стала номінація «початкова освіта» - зареєструвалися майже 40 % освітян від загальної кількості учасників.

Фінальний етап визначив 4 освітян, які представлятимуть Рівненщину в столиці:

  • у номінації «Захист України» – Сергій Гапанчак, вчитель Рівненського ліцею № 15 Рівненської міської ради;
  • у номінації «Основи здоров’я» – Наталія Приходько, вчителька Рівненського ліцею № 17 Рівненської міської ради;
  • у номінації «Початкова освіта» – Альона Козачук, вчителька Рівненського ліцею «Колегіум» Рівненської міської ради;
  • у номінації «Фізична культура» – Мирослав Радіца, вчитель Здолбунівського ліцею № 6 Здолбунівської міської ради.

«Конкурс «Учитель року» покликаний формувати нове покоління педагогів. А під час війни ви гідно тримаєте не лише освітній фронт, а й волонтерський. Власними вчинками виховуєте в молоді гідність, чуйність та патріотизм», – зауважив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін.

Нагадаємо, світяни, які посядуть призові місця на всеукраїнському етапі, отримають премії від 65 до 52 тисяч гривень.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews