Сертифіковані кровоспинні турнікети придбали працівники електроцеху Хмельницької АЕС для ЗСУ

22.02.2023 18:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Офіційний телеграм-канал ВП ХАЕС повідомив, що до працівників електричного цеху енергопідприємства звернулися волонтери, які розповіли про нагальну потребу військових у сертифікованих турнікетах для зупинки кровотечі. Колектив підрозділу (на фото) відгукнувся на прохання захисників, зібравши 57 тис. грн, щоб придбати медичні засоби. Днями представники цеху передали 100 турнікетів "SICH" для волонтерів, а вже сьогодні автомобіль із допомогою вирушить на передову рятувати життя.

null
Фото  ВП  ХАЕС

Загалом працівники енергопідприємства від початку повномасштабного вторгнення рашистів перерахували лише на спецрахунок НБУ для потреб Сил Оборони України майже 140 мільйонів гривень власних коштів. Це відрахування від зарплат та премій працівників ХАЕС. Проте це не єдиний спосіб наблизити Перемогу, який використовують атомники. Приклад електроцеху ВП ХАЕС свідчить, що подібні збори коштів для потреб конкретних військових підрозділів та військовослужбовців - це звична справа для нетішинських атомників. Так разом наближаємо Перемогу!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews