Рівненський бізнес за 2023 рік отримав більше 300 мільйонів гривень у рамках «Доступних кредитів 5-7-9»

23.02.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Бізнес Рівненщини з початку року отримав 312 млн гривень у рамках програми «Доступні кредити 5-7-9». Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль та додав, що серед банків – кредиторів програми 44 установи, зокрема: ОщадБанк, ПриватБанк, УкргазБанк, КредоБанк, УкрексімБанк.

«Кредитні кошти спрямовуються на реалізацію інвестиційних проєктів та здійснення антикризових заходів із збереження робочих місць. Загалом за три роки реалізації програми в Рівненській області видано кредитів на суму 5 млрд гривень. Половина з яких під час воєнного стану», - сказав очільник області. 

Віталій Коваль також зауважив, що в рамках програми переробні підприємства, які отримали безповоротний грант від держави і потребують співфінансування для реалізації свого проєкту, можуть отримати кошти під 0% річних терміном на 5 років.

Детальніше – за посиланням https://5-7-9.gov.ua

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews