«Лютий рік війни»: виставку з такою назвою можна побачити у Рівному

24.02.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Лютий рік війни. Саме з такою назвою учора, 23 лютого, в Рівному відкрилася спільна виставку фотохудожників з різних міст нашої країни та фотокореспондентів пресслужби ДСНС України в одному із ТРЦ Рівного.

Тут представлені світлини двох спрямувань - бійців ЗСУ та ДСНС.

Розв’язана рашистами повномасштабна війна поставила фотохудожників перед новими викликами.

Культурний фронт став не менш важливим у нашій боротьбі в якій фотомитці є безпосередніми учасниками. За допомогою об’єктива, вони показують людям героїзм і трагедію цієї війни, наслідки і боротьбу українського народу та наших воїнів, злочини рашистів і впевненість українців у перемозі.

Роботу підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій представлено 18-ма світлинами, кадри яких належать об’єктивам й майстерній спостережливості фотографів пресслужби ДСНС.

На зображенні може бути: 2 людини та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людини та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особаМожливо, це художній твір 7 людей та люди стоятьНа зображенні може бути: 11 людей та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людини та камера

Експозиція приурочена річниці боротьби українського народу проти військової агресії рф, присвячена героям без зброї, тим, хто першими вступає у двобій зі стихією, а з приходом війни – ще із наслідками, які вона принесла на нашу землю. На фото – кадри з ліквідації наслідків ракетних ударів та пожеж, проведення аварійно-рятувальних робіт та гуманітарного розмінування, робота кінологів та психологів Служби порятунку.

Куратором даного проєкту є відомий рівненський фотограф - Олександр Харват.

Автори кадрів: Павло Петров, Олена Долженко, Ігор Жолобок, Володимир Оглоблін, Микола Тимченко.

За матеріалами ГУ ДСНС у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews