Влада Рівного хоче перейменувати район Ювілейний: закликають долучитися місцевих жителів

28.02.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Жителів Рівненської громади запрошують долучитися до опитування щодо перейменування Ювілейного.

Реагуючи на звернення громадських, політичних організацій, громадян України щодо перейменування мікрорайону «Ювілейний» у м.Рівному з метою реалізації вимог Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», Комісія з питань найменування міських об’єктів, встановлення пам’ятних знаків, меморіальних та анотаційних дощок на території міста Рівного доручила Управлінню культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради створити електронний опитувальний лист та розмістити його в соціальних мережах  з метою отримання пропозицій від громади щодо нової назви мікрорайону Ювілейний в місті Рівному. 

Просимо до 03.03.2023 року взяти участь в опитуванні та запропонувати нову назву мікрорайону Ювілейний, який  в 1970 році був названий на честь 100-річчя В.І.Леніна за посиланням далі: https://bit.ly/3Y5cojd

Пресслужба Рівненської міської ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews