Понад півсотні юних рівненських науковців захищатимуть свої дослідження на всеукраїнському рівні

03.03.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

У Рівненській Малій академії наук підбили підсумки конкурсу-захисту учнівських робіт. Відтак, із 633 науково-дослідницьких проєктів для участі у ІІІ етапі було відібрано 61 роботу. Один учасник, одинадцятикласник з Рівного Віктор Сабанюк, виборов першість у двохсекціях – «Журналістика» та «Соціологія». Загалом змагалося 578 учнів у 64 напрямках.

Фінальний етап конкурсу відбудеться весною в Києві. Там буде визначено найкращих юних науковців України, які окрім перемоги здобудуть право брати участь уміжнародних конкурсах та олімпіадах.

«Цьогоріч участь у конкурсі взяли учні 136 закладів освіти. Загалом долучилося 36 територіальних громад Рівненщини. Юні науковці, згідно з правилами проведення І та ІІ етапів, захищали постер та брали участь у науковій конференції. Захисти робіт проводимо 4-й рікпоспіль в онлайн-форматі. У складі журі - 154 наукових, науково-педагогічніпрацівники закладів вищої та фахової передвищої освіти», - розповів директор Рівненської МАН Олександр Андрєєв.

Як зауважили в Рівненській МАН, найпопулярнішими секціями 2023 року стали українська мова і література, англійська мова та психологія. На кожну із цих секцій було подано більш як два десятки робіт.

Отож, зі списком переможців можна ознайомитися за посиланням: https://bit.ly/3KXlmvU

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews