У Рівному оновили відділення у міському пологовому будинку

06.03.2023 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

У новому відділенні, не лише провели ремонт і перепланування приміщень, а й замінили усю матеріально-технічну базу, закупили нові меблі, створили спа-зону для немовлят. Це надсучасне обладнання закуплене за кошти міського бюджету.

Оновленні відділення інтенсивної терапії новонароджених і відділення новонароджених та постінтенсивного догляду – це комфорт, захист та безпека немовлят пологового будинку.

Загальна вартість ремонтних робіт складає – 3 783 248 грн. Окрім того, у відділеннях провели реконструкцію системи кисне-постачання на суму – 1 010 547 грн. Для забезпечення цілодобового нагляду за станом здоров’я немовлят, у палатах сумісного перебування,  ізоляторі та реанімаційній залі відділення інтенсивної терапії новонароджених, встановлені камери спостереження на суму – 106 034 грн.

Також завдяки коштам платників податків закупили таке важливе обладнання: апарати штучної вентиляції легень EVITA V800, системи автоматичні інфузійні Perfuson Compact Plus насос волюметричний інфузійний  та інше. 

Також велику частину обладнання закупили за кошти Національної служби здоров’я України.

Відкриття оновленої реанімації та відділення постінтенсивного нагляду - це результат співпраці міської влади та кращих фахівців з медичної сфери. 

Пресслужба Рівненської міської ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews