Працівниця Хмельницької АЕС отримала посмертну нагороду чоловіка-прикордонника

06.03.2023 08:34   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця
Працівниця Хмельницької АЕС Наталія Корж отримала посмертну нагороду чоловіка-прикордонника Леоніда Івановича Коржа – захисника, що торік загинув, обороняючи Україну.
 
За особисту мужність та самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Президент України Володимир Зеленський посмертно нагородив орденом «За мужність» ІІІ ступеня Героя з Нетішина, сержанта Леоніда Коржа. 2 березня у Національній академії Держприкордонслужби України нагороду отримали дружина Героя Наталія Корж та молодший син Владислав.
 
Сержант Леонід Іванович Корж загинув на передовій 17 травня 2022 року. Він був інспектором прикордонної служби 3-ї категорії - санітарним інструктором другого відділення інспекторів прикордонної служби відділу прикордонної служби "Новотроїцьке" військової частини 2382. Йому навіки залишилося 48 років.
null
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews