Роман Іванісов: Дякую вам за сміливість і стійкість, незламність і безмежну любов до України

08.03.2023 11:02   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Роман Іванісов, народний депутат України від Рівненщини, член Антикорупційного комітету ВРУ привітав жінок з Міжнародним жіночим днем 8 березня на своїй сторінці у ФБ:

"Любі наші жінки! Від щирого серця вітаю вас зі святом Весни!
 
Дякую вам за сміливість і стійкість, незламність і безмежну любов до України, за титанічну роботу заради нашої Перемоги!
 
Ви, як і ця натхненна пора року - весна, зачаровуєте красою й зігріваєте теплом. Але, разом з тим, ви нещадні у битві з Лютим.
 
Кожна - на своєму фронті. Чи ви мама - з немовлям на руках піклуєтесь про майбутнє покоління, чи медикиня - рятуєте життя пораненого бійця, чи захисниця - зі зброєю в руках захищаєте рідну землю, чи волонтерка - купуєте для фронту автівки і дрони й сортуєте тонни гуманітарки, чи вчителька - ведете онлайн-урок з підземки метро, бо лише там є світло і зв’язок, чи мешканка сільської хати й прихистили співвітчизників з міста, де точаться кровопролитні бої, чи пенсіонерка - ліпите вареники та печете хліб для наших військових…
 
Нехай швидше закінчиться найдовший у житті Лютий, і з мирного блакитного українського неба для кожної з вас засяє яскраве сонце Перемоги! Любимо, поважаємо, пишаємося вами!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews