Найвищі нагороди Кубка світу з боротьби самбо у спортсменів міста-супутника Хмельницької АЕС

08.03.2023 11:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

На етапі Кубка світу серед молоді та дорослих, який пройшов у Ларнаці (Кіпр), самбісти з міста атомників здобули два «золота».

Серед представників 14 країн світу двоє нетішинських спортсменів змагалися у складі української збірної, яка здобула командну перемогу.

Значний внесок у спільну перемогу вихованців заслуженого тренера України Геннадія Горохова, які вибороли золоті нагороди турніру. Серед спортсменів 18-20 років «золото» здобув Василь Сидор у вазі 71 кг. Переможцем етапу Кубка світу серед дорослих став Ярослав Давидчук (98 кг).

null

Посол України на Кіпрі Руслан Немчинський взяв участь у церемонії нагородження та  поспілкувався з нашими спортсменами.

Спортивна делегація також побувала на патріотичному заході, який проводила українська громада на Кіпрі. Крім того, спортсмени відвідали секцію з самбо у місті Айа-Напа, де займаються діти з України, які через війну оселилися на Кіпрі. Маленькі самбісти зраділи можливості поспілкуватися з титулованими спортсменами, зробити фото на згадку з чемпіоном Європи й призером чемпіонату світу Ярославом Давидчуком.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews