Роман Іванісов: У день народження Шевченка рашисти знову атакували Україну ракетами

09.03.2023 11:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Роман Іванісов, народний депутат ВРУ від Рівненщини, дав оцінку злочинним діям рашистів у день народження Тараса Шевченка.
 
"Ох і люблять же вони символізм у своїх злочинах! В День народження провідника української нації Тараса Шевченка, агресор випустив по Україні 81 ракету і 8 БПЛА! Друзі, це їхня агонія. Бо ми пережили найважчу в історії сучасної України зиму, гідно тримали удари, а наші військові робили і роблять фантастичні речі, аби ворог не просувався. І ми витримали!
 
Наслідки сьогоднішніх ударів ви всі бачили. Знову мирні житлові квартали, критична інфраструктура, загиблі українці. Вічна їм пам‘ять...
 
Який був сенс у цих обстрілах? Жодного, бо на дворі буяє весна, світовий день щодня збільшується, залякати нас неможливо.
 
А ось ситуація на окупованій Запорізькій АЕС викликає занепокоєння. В результаті знеструмлення через обстріли посилюється ризик аварії з масштабними радіаційними наслідками. Тому маємо закликати усю світову спільноту гідним чином реагувати на такі дії агресора, що несуть ядерну небезпеку для всього світу, а не тільки для України!".
 
Як казав наш славетний Тарас:
Борітеся – поборете!
Вам Бог помагає!
За вас правда, за вас слава
І воля святая! 
 
Фото нескореного Кобзаря від Yan Dobronosov
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews