Віталій Коваль зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом України в Польщі

10.03.2023 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

У рамках робочої поїздки в Польщу, начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом України в Польщі Василем Зваричем та його командою.

Під час зустрічі вони обговорили розвиток інституту міжрегіонального партнерства на всіх рівнях. Крім того, запланували участь Рівненщини в заходах українсько-польського партнерства.

«Сильні сторони Рівненської області – це меблевий кластер і профтехосвіта. Наш досвід цікавий для Польщі. Важливо, щоб сьогодні кожен регіон і місто за кордоном повинні співпрацювати і узгоджувати позицію з нашими дипломатичними установами. Аби, як каже Володимир Зеленський, «бути на міжнародному фронті, як один кулак»», - зазначив Віталій Коваль.

Крім того, делегація Рівненщини домовилися про підтримку Клеванського госпіталю, ВПО, освітньої та медичної галузі. Зокрема, розвиток реабілітаційного центру, необхідність додаткових карет швидкої допомоги та шкільних автобусів.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews