Працівниця Хмельницької АЕС отримала державну нагороду

10.03.2023 08:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Міністр енергетики України Герман Галущенко вручив державні нагороди - ордени Княгині Ольги III ступеня жінкам, що самовіддано працюють на енергетичних підприємствах.

Згідно з Указом Президента України Володимира Зеленського за вагомий внесок у розвиток і забезпечення діяльності енергетичного комплексу в умовах воєнного стану, особисту мужність і самовідданість, виявлені у ліквідації наслідків аварій на об’єктах енергетичної інфраструктури, сумлінне виконання професійного обов’язку та з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня нагороджена працівниця хімічного цеху Хмельницької АЕС Галина Фелик (на фото).

null

Галина Фелик працює на ХАЕС понад 30 років і свій унікальний багаторічний досвід уже передала кільком поколінням атомників.

«Дякую вам за ваш героїзм, професіоналізм, відданість роботі і країні. Рівність прав та повага один до одного - це те, що нас, українців, ціннісно відрізняє та об'єднує. Завдяки цій єдності та взаємоповазі, впевнений, ми обов'язково переможемо!» - зазначив Герман Галущенко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews