Олена Ковальчук – наймолодша серед керівників підрозділів Хмельницької АЕС

11.03.2023 09:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Олена Ковальчук – наймолодша серед керівників підрозділів Хмельницької АЕС. Її робота кропітка і філігранна, адже стосується придбання товарів, робіт та послуг, необхідних для функціонування кожного цеху та відділу Хмельницької атомної електростанції. Вартість закупленого варіюється від копійок до мільйонів гривень.
 
Робота вимагає юридичних, технічних знань, зосередженості та уважності. Відтак фахівці відділу постійно розробляють необхідні документи для проведення закупівель товарів, робіт та послуг, перевіряють на відповідність подані тендерні пропозиції учасників, які беруть участь у торгах, часто консультуються із керівництвом підрозділів Хмельницької АЕС, дирекцією ДП «НАЕК «Енергоатом». Вони змушені не рахуватися з особистим часом, оскільки законодавець обмежує терміни деяких операцій одним днем.
 
Тут немає важчих та легших днів. Закупівлі проводяться щодня, адже атомний гігант постійно потребує нового обладнання і послуг. У світлі мінливого законодавства, воєнних викликів та колосальної відповідальності Олена Ковальчук, без перебільшення сказати, живе роботою. «Дійсно, всі мої думки – на роботі, поки що не виходить перемикнутися», – зізнається Олена.
«Я – дуже щаслива людина. Мрію, щоб закінчилася війна і можна було відчути щастя сповна», – ділиться жінка. Заради цієї мрії працює і керівниця, і увесь її колектив: донатять, волонтерять, допомагають військовим частинам і окремим захисникам – кожному, хто звертається. Адже кожен внесок – це крок до Перемоги!
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews