На Хмельницькій АЕС дякували українським воїнам за захист

14.03.2023 12:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Колектив Хмельницької АЕС активно долучається до допомоги та підтримки українських воїнів на різних рівнях. Понад 140 мільйонів на підтримку Сил Оборони України перерахували працівники ХАЕС з початку повномасштабного вторгнення рашистів.

Це лише частина внеску, тому що атомники долучаються до збору коштів для конкретних підрозділів та бійців, надають волонтерську допомогу.

Активну громадську позицію демонструє й відділ роботи з громадськістю і ЗМІ, як організатор благодійних акцій  «Кава для ЗСУ», «Від серця до серця». За допомогою яких зібрано майже 296 тисяч гривень. Понад 65 тисяч гривень також нащедрували працівники ВРГіЗМІ Хмельницької АЕС, спрямувавши кошти на потреби військової частини, у складі якої на Бахмутському напрямку воює син працівника підрозділу.

Окрім фінансової підтримки та необхідного оснащення, для українських захисників важливою є наша молитва, вдячність, відчуття надійного тилу. Саме тому, колектив відділу роботи з громадськістю і ЗМІ організував творчу акцію «Вдячні за захист», до якої долучилися працівники Хмельницької АЕС (на фото). Серед робіт, надісланих на конкурс, – відеоролики, вірш та подяки у прозі.  

null

 Усі роботи виявились креативними та будуть відправлені на передову для підтримки наших захисників. Автори найкращих проєктів відзначені цінними подарунками.

«Завдяки вам цінуємо і любимо нашу країну ще сильніше, адже боремось за неї ціною власного життя. Ми просто не знали, що вміємо так любити! Багато хто усвідомив це тепер, яка рідна та прекрасна наша Україна!», - звертається у своєму листі-подяці до захисників працівниця Хмельницької АЕС Наталія Корнійчук.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews