Делегація «Батьківщини» взяла участь у Політичній Асамблеї ЄНП

15.03.2023 09:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Заступник Голови партії «Батьківщина», перший заступник голови Комітету ВРУ з питань зовнішньої політики Григорій Немиря та народні депутати від «Батьківщини» Валерій Дубіль і Костянтин Бондарєв взяли участь у Політичній Асамблеї Європейської народної партії, що проходила днями у місті Гельсінкі (Фінляндія).

null

Політики поінформували учасників про ситуацію в Україні, яка склалася через війну росії проти нашої держави.

null

Довідково: ЄНП є найбільшою та найвпливовішою  політичною силою на європейському континенті.  До її складу входять 83 партій та партнерів з 43 країн,  Президент Європейської Комісії та Президент Європейського Парламенту, 9 голів  країн-членів ЄС та 3 голови країн, які не є членами ЄС, 9 членів Європейської Комісії; вона має найбільшу фракцію в Європарламенті.

В Асамблеї, яку цього разу приймала Національна коаліційна партія Фінляндії «Кокоомус», брали участь Президент Європейського Парламенту Роберта Мецола та  члени Європейського парламенту, члени національних парламентів ЄС, лідери партій ЄС, які входять до складу ЄНП.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews