Допомога захисникам у зоні бойових дій від охоронців Хмельницької АЕС

15.03.2023 16:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Чергову допомогу для військового передали працівники загону воєнізованої відомчої охорони (ЗВВО) ВП ХАЕС через волонтерок «Жіночого батальйону» м. Нетішина.

Це не перший візит охоронців Хмельницької АЕС до цієї організації. Адже разом із волонтерами працівники підрозділу уболівають за долю своїх мобілізованих колег, котрі не вагаючись пішли захищати Україну.

null

За 2022 рік колектив ЗВВО передав своїм мобілізованим колегам та працівникам, чиї родичі захищають Батьківщину, 221 тисячу гривень. Вже цьогоріч зібрали 83 тис. грн. За ці кошти були закуплені тепловізори, приціли нічного бачення, військове спорядження, запасні частини для автомобілів та паливо-мастильні матеріали. Разом із волонтерами працівники ЗВВО зібрали кошти для військових та придбали автомобілі для виконання бойових завдань на фронті. Неодноразово охоронці ХАЕС передавали кошти на лікування військових.

На початку повномасштабного вторгнення підрозділ став на захист стратегічного енергетичного об’єкта. Своїми силами були створені блок-пости та забезпечене цілодобове чергування.

Двоє працівників ЗВВО приєдналися до лав Збройних сил України. Один із колег нині на передовій, саме йому колектив зібрав кошти, щоб закупити необхідне обладнання - термінал Starlink.

Щоразу, коли на ХАЕС надходять запити від військових з проханням підтримати, колектив ЗВВО приєднується до благодійних зборів коштів. Усі разом - у єдиному прагненні наблизити Перемогу.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews