Більше двадцяти нових автівок отримала рівненська поліція

20.03.2023 09:12   Джерело: RvNews
Автор : Олекса Мирожит
 

Ключі від нових «Toyota Corolla», «Renault Duster», «Skoda Karoq», «Cherry Tiggo 4» днями вручив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль та керівник ГУ Нацполіції в області Олександр Ганжа.

- Сьогодні поліцейські мають рекордний рейтинг довіри і населення відчуває вашу підтримку. Ви тримаєте стрій на усіх фронтах - це і розгортання бригади «Лють», і ті задачі, які виконують ваші побратими на передньому краї фронту, - звернувся до особового складу начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль. - Бажаю, щоб нові авто були надійними помічниками в роботі, а безпекова складова на Рівненщині була завжди під контролем.

За словами головного поліцейського області Олександра Ганжи, оновлення автопарку сприятиме оперативному реагуванню та якісному наданню поліцейських послуг. Адже це є пріоритетним напрямом у роботі правоохоронців.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews