У Рівному розпочався тиждень дитячого читання

24.03.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

З 23 до 30 березня в Рівненській обласній бібліотеці для дітей відбуватимуться заходи в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання. Як і минулого року всі події цієї щорічної ініціативи пройдуть під гаслом «Нація, яка читає, - непереможна!»

Читачі бібліотеки братимуть участь в літературних зустрічах з письменниками Рівненщини, майстер-класах, квестах, відвідають презентації, виставки тощо.

Під час урочистого відкриття тижня читання найактивніших відвідувачів обласної дитячої бібліотеки нагородять премією "Кобзарик", дітям презентують нові видання, малеча поспілкується з місцевими літераторами.

Головна мета щорічної акції – популяризувати читання як таке, знайомити малечу з творчістю місцевих письменників та пропонувати дітям цікаве та змістовне дозвілля. Адже Всеукраїнський тиждень дитячого читання зазвичай відбувається під час весняних шкільних канікул.

З програмою заходів можна ознайомитися за посиланням.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews