На Хмельницькій АЕС продовжують допомагати ЗСУ

24.03.2023 15:24   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Колектив Хмельницької АЕС продовжує активно допомагати ЗСУ. На адресу ХАЕС надходять звернення від військових частин з проханням допомоги. Для розгляду цих звернень спільним рішенням адміністрації та профспілкового комітету ВП ХАЕС створено робочу групу по взаємодії з волонтерами, котру очолив Сергій Сахнюк.

Кожен присутній може взяти участь в обговоренні запитів від захисників, надати пропозицію або запропонувати допомогу.

null

Зокрема, перше відкрите засідання робочої групи відбулося 22 березня. Голова робочої групи ознайомив присутніх з алгоритмом розгляду звернень від військових. Усі листи, які надходять до ВП ХАЕС та її профспілкової організації з проханням надати допомогу, направлятимуться на розгляд робочої групи. Засідання групи, відкриті для кожного працівника ХАЕС, проводитимуться щомісяця, а після розгляду звернення передається для роботи до громадської організації, на яку перераховують кошти працівники ХАЕС.

Денис Красовський, працівник ВП ХАЕС та голова ГО «Енергія наших сердець», розповів, що громадська організація створена працівниками Хмельницької АЕС. Атомники мають можливість частину одноденного заробітку перераховувати на рахунок організації для того, щоб волонтери-працівники ХАЕС могли забезпечувати військових технікою, обладнанням, спорядженням, медичними засобами та іншим. Основоположний принцип діяльності організації – відкритість та прозора звітність.

Під час засідання робочої групи розглянули 14 листів, які надійшли на Хмельницьку АЕС від військових підрозділів, у багатьох з них перебувають наші земляки, працівники ХАЕС або члени їх родин. Кожне звернення – це нагальна потреба наших захисників. Більшість з них – на передовій або готується до виїзду, отож важливо якомога швидше зібрати кошти та знайти необхідне обладнання. Адже від цього залежить життя українських захисників.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews