На Рівненщині триває набір у «Гвардію Наступу», - Серій Подолін

24.03.2023 16:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Перший заступник голови Рівненської ОВА Сергій Подолін - про «Гвардію Наступу», північні райони Рівненщини, допомогу ВПО та роботу з волонтерами.

В Україні триває формування «Гвардії наступу», як цей процес відбувається на Рівненщині? Які преференції отримають ті військові, хто виявив бажання поповнити склад 8-ми штурмових бригад? Яка ситуація на північному кордоні Рівненщини, чи є готовність оперативного реагування? Вручення повісток: триває набір до лав ЗСУ, хто потрібен першочергово? Чи вистачає забезпечення військовим, дислокованим у нашій області? За рік війни Рівненщина стала надійним тилом, чи співпрацюєте з волонтерами? Підтримка для ВПО - що в пріоритеті? Чи готові на Рівненщині до затяжної війни? Куди звертатися бажаючим долучитися до «Гвардії наступу»? Про це та інше - у програмі «Про важливе з Наталею Демедюк».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews