«Загартовані»: 9 років боротьби (ВІДЕО)

26.03.2023 19:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

 

Якими пам’ятають 2014 та 2015  роки  українці? Роками великих перемін, роками початку війни, роками перших втрат, роками змін української свідомості, роками початку великого шляху боротьби.

Якими пам’ятають їх нагцвардійці підрозділів Західного  оперативно-територіального об’єднання? Роками, коли у квітні без жодного пострілу бійці загону спеціального призначення «Ягуар» (нині штурмова бригада «Червона калина» звільнили Харківську ОДА. Роками, коли нацгвардійці прийняли перший великий бій під Семенівкою, роками, коли боронили Маріуполь,  під шквальним вогнем тримали перехрестя Дебальцево.

Разом з побратимами з інших військових формувань роками день в день тримали лінію оборони аж до 24-го лютого 2022 року. А далі велика війна. Кровопролитні бої за Київщину, Чернігівщину, Харківщину, Донеччину, Луганщину.

Про те, якими були ці 9 років для нацгвардійців, які служать у військових частинах Західного оперативно-територіального об’єднання та яким був для них останній рік, дивіться у документальному фільмі «Загартовані».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews