Навушники - обираємо найкращі

29.03.2023 01:37   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Вони дарують насолоду, допомагають усамітнитися і навіть розвинути свій інтелект. Про ще це ми? Звичайно про навушники. Цей найпопулярніший гаджет став невідʼємною частиною життя сучасної людини. 

Погодьтеся, приємно одягнути навушники під час ранкової пробіжки. Насолоджуватися улюбленою музикою і займатися спортом. А по дорозі на роботу ввімкнути їх і прослухати останні новини чи тренінг, який допоможе вдосконалити свої професійні навички. 

А уявіть, ви за кермом авто і слухаєте аудіокнигу, яку давно хотіли прочитати, але все бракувало часу. Так-так навушники дарують певну свободу, не залежно від того, що вас оточує. Ніхто і не дізнається, що ви слухаєте в цей момент. Хіба що вміють «читати» по виразу обличчя. 

Але давайте до головного: купити навушники дуже просто, проте обрати ті, які підійдуть саме вам, відповідно до вашого стилю життя, дещо ускладнює цей процес. На ринку представлено безліч моделей - відкриті, закриті, бездротові, портативні, шумопоглинаючі тощо. Кожна з них має свої переваги і недоліки. Втім, перш ніж купувати навушники поставте собі кілька запитань. Це дасть вам можливість обрати те, що треба.

null

Як ви будете ними користуватися? 

Ви шукаєте навушники, які не спадають під час бігу? Або навушники, які допоможуть уникнути шуму у переповненому літаку? Чи навушники, які забезпечать ідеальну якість для звукозапису? Ваш вибір має залежати від того, як ви плануєте використовувати навушники.

Ви хочете дротові чи бездротові?

Дротові навушники забезпечують ідеальний звук. Проте великий мінус - ви залишаєтесь прив’язаними до свого пристрою (телефону, mp3-плеєра, телевізора тощо). Бездротові накладні навушники гарантують максимальний комфорт, вони покривають практично всю вушну раковину. На думку багатьох, вони також відрізняються найкращою якістю звуку. Однак їх найбільшим недоліком є те, що вони безумовно важчі за маленькі навушники-вкладиші. Ці моделі набагато менші та непомітні, які тримаються завдяки правильному розміщенню у слуховому проході.

Ви хочете закриті чи відкриті?

Відкриті навушники забезпечують хорошу циркуляцію повітря, а звуки вільно проходять крізь корпус завдяки конструкції з численними отворами, наприклад, у вигляді «решітки» або сітки. Вони забезпечують дуже хороший звук, але їх мінусом є погана ізоляція від навколишнього шуму. Тому вони ідеально підходять для домашнього комфорту, коли ви хочете насолоджуватися музикою наодинці.

Закриті навушники мають герметичний корпус і забезпечують хорошу ізоляцію від навколишнього шуму. Вони також обмежують вихід звуку назовні.  На ринку є як накладні, так і внутрішньовушні моделі. Найчастіше їх використовують на вулиці, наприклад, для бігу. Вибираючи закриті навушники, не забувайте робити перерви під час прослуховування музики, щоб мінімізувати ризик подразнення вух.

Насамкінець, купуючи навушники, вибирайте надійний бренд, який добре зарекомендував себе. Тоді ви можете бути спокійними у їх якості. Фірмові навушники будуть вам служити довго і надійно. Звичайно, якщо ви з ними будете акуратно поводитися. Памʼятайте про гігієну слуху, тому користуйтеся навушниками розумно.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews