Працівники ХАЕС передали нацгвардійцям чотири автомобілі

29.03.2023 11:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

З нагоди Дня Національної гвардії України захисників Хмельницької АЕС привітало керівництво ДП «НАЕК «Енергоатом», ВП ХАЕС та представники влади.

null

Президент Енергоатома Петро Котін (на фото), генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра, голова ППО НАЕК «Енергоатом» Олексій Лич, народна депутатка ВРУ Олена Копанчук та міський голова Нетішина Олександр Супрунюк висловили свою вдячність нацгвардійцям та передали подарунки й нагороди.

null

Генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра (на фото) зазначив, що повномасштабне вторгнення рашистів змінило підходи до безпеки об’єкта критичної інфраструктури – Хмельницької АЕС. Переглянуто основні ризики, з якими й надалі доведеться рахуватися.

Андрій Козюра передав від імені колективу ВП ХАЕС чотири автомобілі, які волонтери відновили та підготували до виконання завдань із захисту об’єкта критичної інфраструктури. Представники ДП «НАЕК «Енергоатом» передали також обладнання, яке допомагатиме військовослужбовцям ще якісніше здійснювати захист ХАЕС.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews