У Рівненській ОВА працюють над Програмою відновлення області у післявоєнний період

31.03.2023 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

У Рівненській ОВА розпочали підготовку Програми комплексного відновлення області на 2023-2025 роки.

«Програма розрахована на відновлення і розвиток області, громад у післявоєнний період. Заходи сприятимуть впровадженню таких сучасних підходів як соціальна справедливість, раціональне просторове планування, забезпечення балансу розселення та розміщення робочих місць, стала міська мобільність, інклюзивність, енергоефективність та екологічність», - повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Наразі проводиться збір пропозицій від громадськості до проєкту програми. 

Свої пропозиції просять надсилати до 1 вересня 2023 року  департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської ОВА на електронну адресу budivn_roda@ukr.net, консультації надаютсья за номером (0362) 695222.

Детальніше про розробку програми зазначається у розпорядженні начальника військової адміністрації від 15.03.2023 р. № 91.

Практичним дороговказом із розробки програми комплексного відновлення територій є Постанова уряду № 1159 від 14 жовтня 2022 року. Програма відповідатиме Цілям сталого розвитку України до 2030 року.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews