Викинути мільйони на живлення світлофорів у Рівному – «Батьківщина» проти

31.03.2023 11:09   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

На сесії Рівненської міської ради відучора було прийняте рішення про виділення 11 мільйонів гривень на додаткове живлення світлофорів міста.

Депутати міської ради від "Батьківщини" виступили проти такого витрачання бюдетних коштів. "З електрикою в Рівному давно вже все нормально, і, дякувати Богу та нашим славним енергетикам, відключень давно вже немає. А от депутатська більшість Рівнеради сьогодні вирішила, що саме зараз світлофорам Рівного конче потрібне додаткове живлення - на кожен світлофор по 200 000 грн", - прокоментувала голова фракції "Батьківщини" в Рівненській міській раді Галина Кульчинська.

Депутатська більшість не підтримала закликів здорового глузду батьківщинівців. Супроти рішення щодо виділення коштів "на світлофори" саме зараз виступили депутати Олена Нездюр, Олександр Нестерук, Сергій Васильчук та Галина Кульчинська.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews