На Рівненщині з'явиться понад сотня нових робочих місць

06.04.2023 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Рівненська область - серед лідерів за ухваленими позитивними рішеннями на отримання мікрогрантів єРобота, повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль. 

«В області за третю хвилю реалізації програми «Власна справа» ухвалено ще 25 позитивних рішень про надання мікрогранту.  Загалом, з 1 лютого цього року в області отримано 66 позитивних рішень. Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення понад 120 нових робочих місць», - розповів Віталій Коваль.

За видами діяльності найбільша кількість позитивних рішень:

  •  в оптовій і роздрібній торгівлі;
  •  ремонті автотранспортних засобів та мотоциклів; 
  •  переробній промисловості; 
  •  тимчасовому розміщенні й організації харчування; 
  •  будівництві; 
  •  освіті.

Прийом нових заяв на отримання мікрогрантів триває.

Нагадаємо, за програмою «Власна справа» можна отримати мікрогрант на старт або розвиток бізнесу від 50 до 250 тис грн. Обов'язковою умовою є створення 1-2 і більше робочих місць залежно від суми мікрогранту. Отримати мікрогрант можуть як діючі підприємці, так і люди, що не мають досвіду підприємницької діяльності. 

Після перевірки наданих документів, оцінки бізнес-плану, а також кредитної історії заявника йому потрібно пройти співбесіду з фахівцями Рівненського обласного центру зайнятості. Рішення про надання чи відмову у наданні мікрогранту ухвалює Державний центр зайнятості.

Ознайомитися з Порядком надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу можна ТУТ (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/738-2022-%D0%BF#Text).

Подати заявку на участь у проєкті «єРобота» та бізнес-план можна через портал Дія (https://is.gd/KT7RoW).

Отримати консультацію щодо мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу: 

Тел.: (0362) 63-44-15

Telegram-канал (https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne) підтримки

«Гаряча» лінія обласного ЦЗ  +38 096 539 53 59

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews